Out Of Doors Fest, Costinești - Tabara De Vara La Mare - Costinesti 2024

Out Of Doors Fest, Costinești

40 Lei

Data de inceput: 4 august 2023

Data de sfarsit: 6 august 2023

Ora de inceput: 20:00

Ora de sfarsit: 01:00

 

În perioada 4-6 August, Doors Events organizează a IX-a ediție a festivalul OUT OF DOORS FEST, singurul festival de muzică rock și electro din Costinești.

Locul de desfășurare al festivalului este White Horse Rock’n Roll Costinești (amplasat vis-a-vis de Teatrul de Vară).

Accesul la festival se face începând cu ora 18:30, urmând ca trupele să urce pe scenă începând cu ora 20:00.

Prețul unui bilet este : 40 Lei.

Biletele fizice se pot achiziționa din Complexul White Horse, Costinesti, pe toata perioada verii, iar biletele în format electronic se găsesc pe www.iabilet.ro.

OUT OF DOORS FEST este un festival construit pentru tineri și reprezintă o formă de manifestare a spiritului liber și creator. Scena generoasă a festivalului Out Of Doors a găzduit de-a lungul anilor, cele mai renumite trupe atât din țară, cât și din străinătate.

De-a lungul anilor in care s-a desfasurat, Out Of Doors Fest a incercat sa se faca remarcat nu numai ca un festival de muzica, ci si ca o oaza de cultura originala, intr-o incercare darza de a reinvia spiritul tanar si energic al Costinestiului de altadata.

MAI MULT DECAT UN FESTIVAL DE MUZICA…

Out of Doors Fest este mai mult decât un festival de muzică, el reprezintă o formă de manifestare a spiritului liber și creator, dorința de autodefinire și reîmprospătare a legendei ce făcea din Costinești unul dintre cele mai râvnite locuri de agrement și bună dispoziție, o oază de tinerețe și vivacitate.

Out Of Doors Fest este un proiect construit pentru tineri, la care participă, în mod natural, toți consumatorii de artă muzicală, de la vârste cât mai fragede, până la cele înaintate.

Locul de desfasurare al festivalului va fi si anul acesta White Horse Rock’n Roll Costinesti (amplasat vis-a-vis de Teatrul de Vara). La doar 300 de metri de mareee!! Si nu uita motorul acasă!! Ne-ar placea sa admiram cele mai cool modele pe două roti. Iar daca iti place cu adevarat să te bucuri de libertatea naturii, poți campa gratuit în incinta complexului White Horse.

LASĂ UN COMENTARIU