Beach, Please, Costinesti - Tabara De Vara La Mare - Costinesti 2024
Beach Please  Costinești.

Beach, Please, Costinesti

Beach, Please! este cel mai mare festival dedicat culturii urbane din Europa de Est. Cu un lineup unic în lume, festivalul reunește pe aceeași scenă cele mai celebre nume din industria trap și hip & hop la nivel internațional cu cei mai fresh artiști autohtoni.

Între 27 și 30 aprilie 2023 vino să îi vezi live pe Central Cee, 6ix9ine, DaBaby și NLE Choppa, Ian, Oscar, Azteca, Bvcovia și Marko Glass, M.G.L., Petre Stefan, Killa Fonic, Rava, Puya, Nane, Lil Cagula, Deliric, OG Eastbull și mulți alții pe plaja Costinești.

Beach Please  Costinești 27 aprilie - 30 aprilie 2023

Te așteaptă 4 zile și 4 nopți de distracție și amintiri de neuitat la malul mării pe ritmul pieselor tale preferate. Numărul biletelor este limitat!

 

Rezervari bilete

Cumpără bilete

Nr. bilete
SUB 21 ANI: General Acces — 4 Days PassDaca ai sub 21 de ani, poti cumpara abonamentul General Access la pret redus! | Acest bilet iti ofera acces in festival pe toata durata evenimentului (4 zile).

Include pretul biletului 349 lei si comision de emitere 50 lei

General Access — 4 Days PassAcest bilet iti ofera acces in festival pe toata durata evenimentului (4 zile).

Include pretul biletului 449 lei si comision de emitere 50 lei

VIP — 4 Days PassAbonamentul VIP oferă acces tip „skip-the-line” în zona de festival, posibilitatea de a privi show-ul de pe platforma VIP elevată, posibilitatea de rezervare a unei mese, toalete separate si baruri private pe platforma VIP.

Include pretul biletului 699 lei si comision de emitere 50 lei

REZERVARE BILET: General Access — 4 Days Pass – ACESTA NU ESTE UN BILETPlatesti acum doar 75 lei si cu doua saptamani inainte de 10 aprilie primesti pe e-mail linkul de plata a diferentei de pret pana la valoarea totala a unui abonament. Linkul de plata va fi valid pana pe 10 aprilie. ATENTIE! Daca nu platesti pana la data limita, vei pierde biletul si suma platita pentru rezervarea sa. | Abonamentul General Access iti ofera acces in festival pe toata durata evenimentului (4 zile).

REZERVA BILET: SUB 21 ANI: General Acces — 4 Days Pass – ACESTA NU ESTE UN BILETPlatesti acum doar 75 lei si cu doua saptamani inainte de 10 aprilie primesti pe e-mail linkul de plata a diferentei de pret pana la valoarea totala a unui abonament. Linkul de plata va fi valid pana pe 10 aprilie. ATENTIE! Daca nu platesti pana la data limita, vei pierde biletul si suma platita pentru rezervarea sa. | Abonamentul General Access iti ofera acces in festival pe toata durata evenimentului (4 zile).

RISK-FREE: Sub 21 Ani: General Access — 4 Days PassIn cazul in care nu mai poti ajunge la Beach, Please! iti recuperezi banii integral, cu conditia sa ne anunti cu cel putin 7 zile inainte de data festivalului (27 aprilie). Acest bilet risk-free iti ofera acces in festival pe toata durata evenimentului (4 zile).

RISK-FREE: General Access — 4 Days PassIn cazul in care nu mai poti ajunge la Beach, Please! iti recuperezi banii integral, cu conditia sa ne anunti cu cel putin 7 zile inainte de data festivalului (27 aprilie). Acest bilet risk-free iti ofera acces in festival pe toata durata evenimentului (4 zile).

RISK-FREE: VIP — 4 Days PassIn cazul in care nu mai poti ajunge la Beach, Please! iti recuperezi banii integral, cu conditia sa ne anunti cu cel putin 7 zile inainte de data festivalului (27 aprilie). Abonamentul VIP risk-free oferă acces tip „skip-the-line” în zona de festival, posibilitatea de a privi show-ul de pe platforma VIP elevată, posibilitatea de rezervare a unei mese, toalete separate si baruri private pe platforma VIP.

REZERVA BILET: VIP — 4 Days PassPlatesti acum doar 75 lei si cu doua saptamani inainte de 10 aprilie primesti pe e-mail linkul de plata a diferentei de pret pana la valoarea totala a unui abonament. Linkul de plata va fi valid pana pe 10 aprilie. ATENTIE! Daca nu platesti pana la data limita, vei pierde biletul si suma platita pentru rezervarea sa. | Abonamentul VIP oferă acces tip „skip-the-line” în zona de festival, posibilitatea de a privi show-ul de pe platforma VIP elevată, posibilitatea de rezervare a unei mese, toalete separate si baruri private pe platforma VIP.

LASĂ UN COMENTARIU