Complex Corsa Costinești - Tabara De Vara La Mare - Costinesti 2024

Complex Corsa Costinești

Complexul Hotelier Corsa este situat in centrul statiunii Costinesti, la aproximativ 100 metri de plaja si „inconjurat” de cele mai atractive locuri de recreere si distractie: discoteci, baruri, restaurante si magazine. In imediata apropiere a complexului nostru se afla lacul din Costinesti, centrul tuturor activitatilor si distractiilor acvatice din statiune: plimbari cu vaporasele la epava, plimbari cu ski jet-ul, hidrobiciclete, caiac canoe, parasailing si multe altele.

Cu o capacitate de 450 locuri pe serie dispuse in cele 3 corpuri de cladire Corsa 1, Corsa 2, Corsa 3, Complexul Hotelier Corsa clasificat la 2 stele, va invita sa va petreceti vacanta, in camere de 2 , 3 si 4  locuri, toate dotate cu grup sanitar propriu modern utilat, cu gresie, faianta, cabina de dus, mobilier nou si televizor, frigider si aer conditionat.

Apa calda este furnizata de cele 2 centrale termice proprii precum  si un sistem modern de panouri solare.  Asiguram parcare pentru clientii nostri in parcarile proprii cu o capacitate de aproximativ 90 de masini.

Complexul nostru dispune si de o sala de conferinta climatizata, avand aproximativ 250 de locuri,  in care se pot organiza diferite activitati educative pentru tineri: lectii de teatru, lectii de dans si coregrafie si alte activitati la cererea organizatorilor taberelor.

In curtea complexului va asteptam si la terasa amenajata pentru petrecerea unor momente de relaxare la umbra plopilor batrani departe de soarele arzator de pe plaja si a noptilor albe cu muzica si voie buna pana la rasarit de soare, deasemenea si piscina in aer liber.

Serviciile de masa sunt asigurate la Restaurant – Corsa situat in incinta complexului  nostru , cu o capacitate de 400 locuri si va asteapta cu un meniu diversificat  din bucataria traditionala romaneasca . Participantii la taberele de copii pot alege din diversitatea produselor de la linia de autoservire,  precum si din cele 3 variante de meniu complet prestabilite.

LASĂ UN COMENTARIU