Ofertă Tabără de Fotbal la Mare – Costinești - Tabara De Vara La Mare - Costinesti 2024

Ofertă Tabără de Fotbal la Mare – Costinești

Tabăra de Fotbal la Mare – Costinești

Tabără de 7 Zile la Mare, 6 Zile de antrenamente cu doar 1 500 Lei/persoană

Sejur de 7 Zile, 6 Nopți Cazare, Pensiune completă: (Mic Dejun, Prânz – Dejun, Cină), Antrenament,

Echipament sportiv, Asigurare medicală. 

Soare, Mare, Nisip, Sport și Multă Distracție !

Preț: 1 500 Ron/persoană

 

Pachet Tabăra de Fotbal – Servicii incluse în ofertă: Cazare, Pensiune completă, antrenamente, echipament set de antrenament, asigurare medicală pe perioada antrenamentelor și taberei, cupa taberei si activități.

–  Sejur  7 zile/6 nopți de cazare la unități de 3 stele (hotel, vilă, pensiune)

– 6 Nopți de cazare la hotel – hostel, pensiune, vilă, confort 3 Stele, în camere cu 2 sau 3 locuri, TV color, cablu și internet wirless (Wi-fi), frigider, aer condiționat, grup sanitar propriu, apă caldă permanent, încălzire centrală* (vezi, nota de la Foarte Important).

– Pensiune completă:  3 mese/zi: mic dejun, prânz, cină

– Servirea mesei în regim pensiune completă: mic-dejun, dejun (supă/ciorbă + felul 2 + salată) și cină (felul de bază+ desert).

– 6 Zile de Plajă și Antrenamente/meciuri de verificare între 2 – 4 ore pe zi, cu antrenor de fotbal afiliat F.R.F.

Antrenamente fizice și tehnice pe zi: 1-2 ore în funcție de nivelul de performanță și vârstă. Copiii vor fi împârtiții pe grupe valorice și vârstă.

Meciuri strategice și tactice:  60 – 90 minute/zi

Ultima zi: Cupa Taberei

Pregătire tip cantonament și infrastructură: 6  zile de antrenamente

Antrenamnetele dar și meciurile vor avea loc pe plajă pe terenurile acoperite cu nisip în zona Obelisc, iar în caz de vreme nevaforabilă pe terenurile de bitum și sala de sport acoperită din localitate.

1 kit de joc personalizat: șort, tricou, jambiere (Pe tricou și șort va apărea numele și numărul de joc)

Asigurare medicală – valabilă pe perioada taberei inclusiv pe perioada antrenamentelor

Cupa Taberei, diplome de participare, premii surprize.

Preț: 1 500 Ron/persoană.

 

–  Acceptăm și înscrieri individuale cu condiția formării unui grup de minim 20 copii/sportivi, maxim 30 sportivi per grupă valorică sau de vârstă.

Constituirea grupului de copii se poate face și prin înscrieri individuale, urmând ca copii/adolescenți să fie constituiți în grupe pe categorie de vârstă, aceștia vor fi supravegheați de persoana adultă cu pregătire de specialitate.

Opțional contra-cost

– La cerere, contra-cost putem asigura: Activități sportive (întreceri sportive – concursuri cu premii), curs și noțiuni de prim ajutor; noțiuni fundamentale pentru lecții de înot;

– Cu cât se formează mai multe grupuri putem organiza o serie de activități pe plajă și activități distractive de amploare:

– Concursuri sportive/competiții, (meciuri de volei pe plajă, Fotbal pe plajă, Tenis; Frisbee, Înot, Gimnastică în apă, Ski-jet, Badminton cu premii în obiecte, articole sportive, dulciuri și răcoritoare etc);

–  Spectacole în aer liber de tip: teatru pentru copii, spectacole de circ, iluzionism, miniconcerte;

–  Excursii obiective și atracții turistice, acțiuni de dialog și socializare.

Cu cât se formează mai multe grupuri putem organiza o serie de competiții pe plajă și activități distractive de amploare:

–  Concursuri – competiții sportive/Cupa Litoral la Fotbal (Meciuri de Fotbal cu premii în obiecte, articole sportive, dulciuri și răcoritoare);

– Spectacole în aer liber de tip: teatru pentru copii, spectacole de circ, iluzionism, miniconcerte;

–  Excursii obiective și atracții turistice, acțiuni de dialog și socializare.

Condiții de participare:

Ce este o tabără sportivă de fotbal și cine poate participa?

Taberele sportive de fotbal sunt desfășurate în timpul vacanțelor de vara în stațiunea Costinești sau Năvodari și au ca țintă copiii/tinerii între 6-18 ani. De asemenea, taberele de fotbal pe lângă pregătirea fizică și tehnică oferă un program întreg de activități, organizate special pentru ca tinerii să se distreze și sa depindă abilități despre relaționare cu alți copiii, socializare, informații despre stațiunea vizitată s.a..

Există cerințe speciale,  aptitudini ale copilului pentru fotbal sau un anumit nivel in fotbal pentru a se inscrie?

Toate taberele de fotbal pe care le oferim sunt deschise tuturor copiilor cu orice nivel în jocul de fotbal, dar se acceptă și copiii care sunt legitimați la un club sportiv. În prima zi  de antrenament, copiii sunt împarțiți în grupuri în functie de vârstă și nivelul la fotbal și sunt incluși atât copiii care pur și simplu iubesc fotbalul ca și hobby dar și copii care au abiilități deosebite și visează să devină fotbaliști profesioniști.

Ce se învață într-o tabără de fotbal?

Antrenamentul de fotbal este desfășurat de antrenori profesioniști cu mulți ani de experiență în antrenarea copiilor și  tinerilor de toate nivelele și sunt abordate strategii atât pe partea tehnică, cea tactică dar și cea strategică.

Documente?

Obligatoriu adeverință de la medicul de familie că este apt pentru efort fizic, sunt exceptați sportivi legtimitați.

Opțional doar antrenament:

Pentru cei care vin cu copii la mare la Costinești sau Năvodari și vor să participe la antrenametele organizate în cadrul taberei.

În limita locurilor disponibile de la grupa valorică/vârstă.

Pachetul include:

6 zile de antrenamente

1 kit de joc (șort, tricou, jambiere)

Asigurare medicală – doar valabilă pe perioada antrenamentelor.

Preț: 900 lei/persoană.

În situația cluburilor/asociaților sportive, care doresc doar servicii cazare și pensiune completă

– Prețul este de 900 lei/persoană (în acest tarif nu este inclus antrenamentele, echipamentul, cupa, asigurarea etc).

 

Condiții înscriere:

– Achitarea taberei se face cel târziu cu 2 săptâmani, înainte de începerea taberei (sejurului), odată cu înscrierea se efectuează rezervarea, ocazie cu care se plătește minim 30 % din valoarea sejurului. Pentru a va asigura locul în tabără, în seria dorită este recomandat ca prețul taberei să fie achitat până la debutul vacanței de vară.

– Grupul se organizează pentru minim de 20 elevi, tineri/sportivi, grupa de vârstă sau valorică va cuprinde maxim 30 persoane.

– Putem asigura pe serie maxim  350 locuri/serie tabără.

– Elevii vor fi cazați și vor servi masa în structuri turistice clasificate – unități disponibile cu care colaborăm, în funcție de perioadă și locuri disponibile rămase necuantificate.

Vila Maria, ADEMONA, Hotel CRIS, Vilele ALBATROS, Hotel ALEX, Hostel DVG, AZUR, WHITE INN, VILLA PESCARUS, TRIUMF, Hotel TIBERIUS, Hotel PRINICPAL, SPORT, Hotel  REGAL, PRESTIGE, POIENITA etc.

Toate unitățile cu care colaborăm se află în marja de 5/10 minute, distanță de centru, plajă, teren de antrenament, parcul de distracții, piață și gară.

–  Acceptăm și înscrieri individuale cu condiția formării unui grup de minim 20 copii/adolescenți, nu se asigură transport individual ** .

Constituirea grupului de copii se poate face și prin înscrieri individuale, urmând ca copiii/adolescenți să fie constituiți în grupe pe categorie de vârstă, aceștia vor fi supravegheați de persoană adultă cu pregătire de specialitate.

Servicii neincluse în preț/ofertă:

– Taxe intrare parcuri de distracții/agrement de tip Aqua Magic etc.

– Transport cu miljoace auto, feroviare, cu excepția sejurului prevăzut la nota Opțional **

– Transport cu barca, hidrobicicleta aceste servicii se pot solicita printr-un pachet personalizat.

Prezenta ofertă nu se adresează cuplurilor, famililor sau persoanelor adulte care nu frecventează o formă de învățământ. (Taberele se adresează următoarelor categorii:  elevi clasele 1 – 8, elevi de liceu/școlii profesionale/sportivi).

Foarte Important: Condiții de Rezervare, Confirmare, Plată

Vă rugăm respectuos, cand vă manifestați intenția pentru organizarea unei serii sau înscrierea în tabăra sportivă, aceasta trebuie să fie serioasă și fermă.

Pentru a vă asigura calitatea serviciilor, confortul dorit este recomandat ca înscrierea, rezervarea și confirmarea să fie făcute cu câteva luni înainte. Prin acest mecanism putem asigura din timp contractarea unității de cazare conform detaliilor din ofertă.

Astfel, solicitările venite în plin sezon turistic, nu pot garanta că oferta este la prețul prezentat și calitatea dorită.

Având în vedere specificul sezonului estival, când multe unități turistice funcționează doar 2 luni, ne este imposibil să vă garantăm că vă oferim condiții de calitate și confort superioare sau de lux, dacă rezervarea nu este făcută cu cel puțin 2-3 luni înainte de începerea vacanței de vară.

Motiv pentru care ne dorim ca pe viitor, organizarea seriilor de tabără să fie făcute din timp. Posibilitatea de organizarea a taberei de vară pînă în 200 de locuri/serie, se acceptă și înscrieri individuale, copii vor fi împărtiți pe grupe în funcție de vârstă și zona geografică, repartizarea la cazare, în camere se face în funcție de sex și vârstă.

Acceptăm și înscrieri individuale (dar în acest caz cererile se primesc doar la începutul vacanței de vară și numai pentru serille cu locuri libere. În siuația, în care acest aspect este un inconvenient, recomandăm organizarea unui grup la nivel de părinți, prieteni de cartier, școală etc), copii vor fi împărtiți pe grupe în funcție de vârstă și zona geografică, repartizarea la cazare, în camere se face în funcție de sex și vârstă.

În momentul, în care doriți să participați la una din taberele organizate de noi, prima fază este înscrierea participantului sau participanților, ocazie cu care se plătește minim 30 % din valoarea pachetului turistic și se confirmă locul rezervat.

Odată cu efectuarea înscrierii, respectiv confirmarea locului în tabără sau a seriei, se va achita obligatoriu un avans, reprezentând 30 % din prețul final al pachetului turistic în contul IBAN RO62INGB0000999905154084, Deschis la ING BRAȘOV.

 Diferența, reprezentând 70 %, din valoarea pachetului turistic se va achita cel mai târziu cu 1 săptămână, înainte de începerea taberei (sejurului) în contul IBAN RO62INGB0000999905154084, Deschis la ING BRAȘOV.

Informații pentru rezervări și plăți:

Datele firmei sunt România Turistică S.R.L.

CUI/CIF: RO31739462 

EUID ROONRC: J08/899/2016 (J40/7104/2013)

Municipiul Brașov, Bulevardul Griviței nr. 91

Cont IBAN: RO62INGB0000999905154084, Deschis la ING Bank Brașov.

Cont IBAN: RO29BTRLRONCRT0463637601, Deschis la Banca Transilvania Brașov.

Cont IBAN: RO93TREZ1315069XXX017473, Deschis la Trezoreria Brașov

AGENȚIA DE TURISM ”ROMÂNIA TURISTICĂ”

Licență Agenție de Turism Organizatoare nr. 548/2019,

reînoiește Licența nr. 6954/2017, respectiv Licența nr. 6954/2013

Agenția de Turism România Turistică este membră a firmei România Turistică S.R.L.

Informații Sediu Firmă: Municipiul Brașov, Bulevardul Griviței nr 91, Cod Poștal 500173

Coordonate GPS: 45.6529347, 25.6060923

Telefon/Fax – Agenție: 0268 420905

Telefon GSM: 0722 910422, 0741 657495

e-mail: rezervari@tabara-costinesti.ro

web-site: www.tabara-costinesti.ro


Servicii incluse în pachetul fotbal:

 • Masă – Pensiune completă

  Pensiune completă: se asigură 3 mese/zi – mic dejun, prânz, cină.
 • Pat Single

  Paturi single/pat de o persoană. Cazare are loc în camere cu 3-4 locuri, în regim de tabără. Fiecare copil are pat propriu.
 • Televizor Led

  Televizor color în cameră
 • Aer condiționat

  Aer condiționat în cameră/dormitor
 • Wi-Fi

  Internet wirless gratuit în incinta taberei
 • Trezire

  Trezire la oră fixă
 • Facilități sport

  Acces baze sportive
 • Salvamar

  Servicii asigurate de salvamar
 • Duș

  Duș-baie proprie în fiecare cameră
 • Cheie

  Acces în cameră pe bază de cheie

Servicii extra- contra cost, asociate pachetului fotbal:

 


 • Lecții de înot +500 Lei

  Cursuri de înot

 • Premii și Concursuri + 100 Lei

  Bugetul este destinat asigurării fondului de organizare și premiere.

 • Piscină +200 Lei

  Piscină cu salvamar

 • Confort Lux + 500 Lei

  Cazare la hotel 3 Stele *** + /4 stele ****, în camere cu 2, 3 locuri, TV color, cablu și internet wireless (Wi-fi), minibar/frigider, aer condiționat/climatizare, grup sanitar și baie proprie, apă caldă permanent, încălzire centrală *

 • Transport preț variabil

  Transport asigurat cu autocar sau microbuz

Tarife transport (tur-retur):

 • 200 Lei / persoană sub 800 km
 • 250 Lei / persoană sub 1000 km
 • 300 Lei / persoană sub 1500 km
 • 350 Lei / persoană peste 1500 km

LASĂ UN COMENTARIU