Ofertă Standard – Tabăra de Vară la Mare 2023, Costinești - Tabara De Vara La Mare Costinesti 2023

Ofertă Standard – Tabăra de Vară la Mare 2023, Costinești

Ofertă Standard: Tabără de 7 Zile la Mare, 6 Nopți de Culoare și Distracție cu doar 900 Lei

Soare, Mare, Nisip și Multă Distracție !

Sejur de 7 Zile, 6 Nopți (CAZARE + PENSIUNE COMPLETĂ: Mic dejun, Prânz, Cină)

 

Servicii Incluse în oferta standard: Cazare, Pensiune completă

Preț: 900 lei/persoană

–  6 Nopți de cazare la hotel/hostel, pensiune turistică, vilă turistică de 2, 3 Stele, în camere cu 2, 3 și maxim 4 locuri, TV color, cablu și internet wirless (Wi-Fi), frigider, grup sanitar propriu, apă caldă permanent, încălzire centrală  (vezi, nota de la Foarte Important).

–  Servirea mesei în regim pensiune completă: mic-dejun, dejun (supă/ciorbă + felul 2 + salată) și cină (felul de bază + desert).

–  Ghid Național atestat din partea Agenției de Turism România Turistică* valabil la tabere personalizate cu activități.

–  La 10 elevi plătitori se asigură 1 (loc) cadru didactic organizator al grupului sau însoțitor persoană adultă din partea agenției sau părinte, reprezentant al grupului de copii format.

–   Elevi vor fi cazați și vor servi masa în structuri turistice autorizate și clasificate *.

– Unități disponibile cu care colaborăm Costinești:  Hostel DVG, Tiberius, Vila Maria, Briza Mării, Vraja Mării, Perla Mării, Casa Chirea, Mario Residence,  etc.

Toate locațiile cu care colaborăm sunt clasificate, autorizate, verificate de noi la fața locului și cu care am avut deja acțiuni cu recenzii pozitive.

– Putem asigura pe serie maxim 250 locuri/serie tabără.

– Disponibilitate: pentru vizitare obiective turistice, activități parcuri de distracții-agrement, program de discotecă.

Pachet Turistic Standard: 900 Lei/sejur – tabără/persoană*

Condiții de înscriere:
–  Achitarea integrală a taberei se face cel târziu cu 1 săptâmană, înainte de începerea taberei (sejurului), odată cu înscrierea se efectuează rezervare, ocazie cu care se plătește minim 30 % din valoarea sejurului. Pentru a va asigura locul în tabără, în seria dorită este recomandat ca prețul taberei să fie achitat până la debutului vacanței de vară.

–  Grupul se organizează pentru minim de 10 elevi, tineri, studenți. În situația pachetului cu  transport  autocar inclus, grupul trebuie să fie de minim 30 de elevi/persoane.

–  Acceptăm și înscrieri individuale cu condiția formării unui grup de minim 10 copii/adolescenți, nu se asigură transport individual ** .

Constituirea grupului de copii se poate face și prin înscrieri individuale, urmând ca copiii/adolescenți să fie constituiți în grupe pe categorie de vârstă, aceștia vor fi supravegheați de persoană adultă cu pregătire de specialitate.

** Notă Transport individual: Situația participanților înscriși individual, copiii sunt preluați la sosire în tabără de către reprezentantul agenției sau sunt aduși de către părinți, tutore legal în stațiune, tabără, la locația precizată de agenție sau sunt preluați de la Gara Costinești /Halta Tabără Costinești, dacă aceștia călătoresc cu trenul.

Agenția, nu pune la dispoziție pentru fiecare copil, mijloc de transport pentru preluare din orașul de domiciliu și nici nu preia copilul de la domiciliu. Sosirea în tabără și respectiv, Plecarea din tabără spre localitatea de domiciliu este exclusiv răspunderea părinților.

Nu recomandăm ca copiii sub 14 ani să plece la drum spre tabără, neînsoțiti. Agenția nu își asumă nici-o răspundere privind sosirea/plecarea din tabără cu mijloacele de transport individual, care nu sunt organizate ca pachet turistic.

Servicii neincluse în preț/ofertă:

–  Taxe vizitare: intrare obiective turistice, intrare parcuri de distracții – agrement etc.

–  Transport cu miljoace auto, feroviare, cu excepția sejurului prevăzut la nota Opțional **

– Transport cu telegondola, barca, hidrobicicleta sau vaporașul, aceste servicii se pot solicita printr-un pachet personalizat.

Prezenta ofertă nu se adresează cuplurilor, famililor sau persoanelor adulte care nu frecventează o formă de învățământ. (Taberele se adresează următoarelor categorii: preșcolari, elevi clasele 1-8, elevi de liceu/școlii profesionale, studenți).

Prezenta ofertă nu se adresează sportivilor care doresc regim de calorii și condiții de cantonament.

Foarte Important: Condiții de Rezervare, Confirmare, Plată

Vă rugăm respectuos, când vă manifestați intenția pentru organizarea unei serii sau înscrierea în tabără, aceasta trebuie să fie serioasă și fermă.

Pentru a vă asigura calitatea serviciilor, confortul dorit este recomandat ca înscrierea, rezervarea și confirmarea să fie făcute cu câteva luni înainte. Prin acest mecanism putem asigura din timp contractarea unității de cazare conform detaliilor din ofertă.

Astfel, solicitările venite în plin sezon turistic, nu pot garanta că oferta este la prețul prezentat și calitatea dorită.

Dacă rezervările și confirmările sunt făcute din timp, tariful este unic, dacă este formulat în timpul sezonului estival, tariful poate suferi majorări ca urmare a indisponibilității locurilor sau locațiilor de cazare, care onorează cererile în funcție de aflux și prețul convenit la acea dată.

Având în vedere specificul sezonului estival, când multe unități turistice funcționează doar 2 luni, ne este imposibil să vă garantăm că vă oferim condiții de calitate și confort superioare sau de lux, dacă rezervarea nu este făcută cu cel puțin 2-3 luni înainte de începerea vacanței de vară.  Motiv pentru care ne dorim ca organizarea seriilor de tabără să fie făcute din timp.

Posibilitatea de organizarea a taberei de vară pînă în 250 de locuri/serie.

Acceptăm și înscrieri individuale (dar în acest caz cererile se primesc doar la începutul vacanței de vară și numai pentru serille cu locuri libere. În siuația, în care acest aspect este un inconvenient, recomandăm organizarea unui grup la nivel de părinți, prieteni de cartier, școală etc), copii vor fi împărtiți pe grupe în funcție de vârstă și zona geografică, repartizarea la cazare, în camere se face în funcție de sex și vârstă.

Serii individuale 2023 – Serii repartizate înscrierilor individuale:

Seria VII -a  Perioada: 23 Iulie 2023 – 29 Iulie 2023

Seria VIII -a Perioada: 30 Iulie 2023 – 05 August 2023

Notă: Pentru grupurile cu înscrieri individuale, care se formează la nivelul Municipiului Brașov, există posibilitatea ca preluarea elevului să se facă de la sediul agenției sau la Gara CFR Brașov, ora de plecare a grupului se va comunica în timp util.

Călătoria elevului cu trenul este gratuită.

Călătoria cu autocarul este la prețul de 200 Ron/tur-retur: Brașov – Costinești.

În momentul, în care doriți să participați la una din taberele organizate de noi, prima fază este înscrierea participantului sau participanților, ocazie cu care se plătește minim 30 % din valoarea pachetului turistic și se confirmă locul rezervat.

Odată cu efectuarea înscrierii, respectiv confirmarea locului în tabără sau a seriei, se va achita obligatoriu un avans în valoare de 210 Ron/persoană, reprezentând 30 % din prețul final al pachetului turistic standard în contul IBAN RO62INGB0000999905154084, Deschis la ING Bank Brașov sau IBAN: RO29BTRLRONCRT0463637601, Deschis la Banca Transilvania Brașov.

În momentul achitării avansului se confirmă locurile rezervate la unitatea de cazare aleasă de grup. Repartizarea se face în funcție de seria aleasă, numărul de locuri disponibilie rămase. Confirmarea locurilor fiind influențată de data achitării avansului.

Diferența în cuantum de  490  Ron/persoană, reprezentând 70 %, din valoarea pachetului turistic se va achita cel mai târziu cu 1 săptămână, înainte de începerea taberei (sejurului turistic) în contul IBAN RO62INGB0000999905154084, Deschis la ING Bank Brașov sau IBAN: RO29BTRLRONCRT0463637601, Deschis la Banca Transilvania Brașov.

Pachete Tabără și Facilități Transport: 

*** a. Opțional/Facultativ se poate asigura transport auto tur/retur  – ex. cost 150 Lei/persoană (în limita maximă de 800 km) exemple: București, Urziceni, Galați, Brăila, Tulcea, Ploiești, Pitești, Bârlad, Târgoviște  – Costinești și retur.

3.a. Pachet turistic include: cazare standard, masă și transport autocar minim 30 persoane: 1 050 Lei/persoană** doar grup , nu este valabil pentru înscrieri individuale

– Pentru calcularea altor rute, vă rugăm să ne contactați.

***  b. Opțional/Facultativ se poate asigura transport auto tur/retur  – ex. cost 200 Lei/persoană (în limita maximă de 1 000 km), exemple: Iași, Brașov, Craiova, Sibiu  – Costinești și retur.

3.b. Pachet turistic include: cazare standard, masă și transport autocar minim 30 persoane: 1 100 Lei/persoană** doar grup , nu este valabil pentru înscrieri individuale

– Pentru calcularea altor rute, vă rugăm să ne contactați.

***  c. Opțional/Facultativ se poate asigura transport auto tur/retur  – ex. cost 250 Lei/persoană (în limita maximă de 1 500 km, exemple:  Cluj Napoca, Botoșani, Suceava – Costinești și retur.

3.c. Pachet turistic include: cazare standard, masă și transport autocar minim 30 persoane: 1 150 Lei/persoană** doar grup , nu este valabil pentru înscrieri individuale

– Pentru calcularea altor rute, vă rugăm să ne contactați.

***  d. Opțional/Facultativ se poate asigura transport auto tur/retur  – ex. cost  300 Lei/persoană (peste 1 500 Km), exemple: Timișoara, Reșița, Arad, Zălau, Oradea, Satu Mare, Baia Mare – Costinești și retur.

3.d. Pachet turistic include: cazare standard, masă și transport autocar minim 30 persoane: 1 200 Lei/persoană** doar grup , nu este valabil pentru înscrieri individuale

– Pentru calcularea altor rute, vă rugăm să ne contactați.

** Oferta de transport este supusă unor condiții, se poate pune la dispoziție contracost un autocar/microbuz dacă există dintr-un oraș de domiciliu formării grupului, un număr de minim 30 persoane, nu asigurăm transport pentru înscrieri individuale (autocarul nu circulă prin fiecare oraș-localitate să preia solicitanți).

 – Grup de minim 30 de elevi/persoane, se asigură transport autocar, obligatoriu formare de grup.

 – Grup sub 25 – 30  de persoane se asigură transport cu microbuz, obligatoriu formare de grup.

– Transport cu autocar clasificat de 3 Stele, conform standardelor europene.

– Mijloacele de transport sunt echipate cu AC, DVD, scaune rabatabile, sistem audio cu microfon, minibar, frigider, toaletă.

– Posibilitate de obținere facilitate, reduceri substanțiale pentru transport feroviar pe rutele deservite de operatori feroviari.

Informații pentru rezervări și plăți:

Datele firmei sunt România Turistică S.R.L.

CUI/CIF: RO31739462 

EUID ROONRC: J08/899/2016 (J40/7104/2013)

Municipiul Brașov, Bulevardul Griviței nr. 91

Cont IBAN: RO62INGB0000999905154084, Deschis la ING Bank Brașov.

Cont IBAN: RO29BTRLRONCRT0463637601, Deschis la Banca Transilvania Brașov.

Cont IBAN: RO93TREZ1315069XXX017473, Deschis la Trezoreria Brașov

AGENȚIA DE TURISM ”ROMÂNIA TURISTICĂ”

Licență Agenție de Turism Organizatoare nr. 548/2019,

reînoiește Licența nr. 6954/2017, respectiv Licența nr. 6954/2013

Poliță de Asigurare Seria I nr. 57898 valabilă în intervalul 24.01.2023 – 23.01.2024 – Omniasig

Agenția de Turism România Turistică este membră a firmei România Turistică S.R.L.

Informații Sediu Firmă: Municipiul Brașov, Bulevardul Griviței nr 91, Cod Poștal 500173

Coordonate GPS: 45.6529347, 25.6060923

Telefon/Fax – Agenție: 0268 420905

Telefon GSM: 0722 910422, 0741 657495

e-mail: rezervari@tabara-costinesti.ro

web-site: www.tabara-costinesti.ro


Servicii incluse în pachetul standard:

 • Televizor Led

  Televizor color în cameră
 • Salvamar

  Servicii asigurate de salvamar
 • Duș

  Duș-baie proprie în fiecare cameră
 • Pat Single

  Paturi single/pat de o persoană. Cazare are loc în camere cu 3-4 locuri, în regim de tabără. Fiecare copil are pat propriu.
 • Trezire

  Trezire la oră fixă
 • Masă – Pensiune completă

  Pensiune completă: se asigură 3 mese/zi – mic dejun, prânz, cină.
 • Cheie

  Acces în cameră pe bază de cheie
 • Wi-Fi

  Internet wirless gratuit în incinta taberei

Servicii extra- contra cost, asociate pachetului standard:

 • Șezlong și Umbrelă Plajă +100 Lei

  Închiriere Șezlong și Umbrelă pe plajă – sector special amenajat pentru plajă și îmbăiere

 • Aer condiționat +150 Lei

  Aer condiționat în cameră/dormitor

 • Lecții de înot +250 Lei

  Cursuri de înot

 • Piscină +100 Lei

  Piscină cu salvamar

 • Cazare cameră dublă +150 Lei

  Cazare preferențială maxim 2 copii în cameră

 • Confort Lux +250 Lei

  Cazare la hotel 3 Stele *** + /4 stele ****, în camere cu 2, 3 locuri, TV color, cablu și internet wireless (Wi-fi), minibar/frigider, aer condiționat/climatizare, grup sanitar și baie proprie, apă caldă permanent, încălzire centrală *

 • Cazare Vox Maris +600 Lei

  Cazare preferențială Vox Maris

 • Excursie Delta Dunării +250 Lei

  Organizarea unei excursii de 1 zi în Delta Dunării cu asigurarea transportului cu autocar, plimbarea cu navă, șalupă, cataraman si servire mesei de prânz în satul pescăresc.

 • Premii și Concursuri +50 Lei

  Bugetul este destinat asigurării fondului de organizare și premiere.

 • Facilități sport +250 Lei

  Acces baze sportive

 • Transport preț variabil

  Transport asigurat cu autocar sau microbuz


Tarife transport (tur-retur):

 • 150 Lei / persoană sub 800 km
 • 200 Lei / persoană sub 1000 km
 • 250 Lei / persoană sub 1500 km
 • 280 Lei / persoană peste 1500 km

LASĂ UN COMENTARIU